Bewegen Samen Regelen voor Basisonderwijs

Bewegen Samen Regelen biedt kwalitatief hoogstaande beweeg-, sport- en spelactiviteiten voor het basisonderwijs. Deze activiteiten lopen uiteen van touwtjespringen tot acrogym en van badminton tot leren balanceren. De activiteiten laten leerlingen op hun eigen niveau bewegen en zijn opgezet op basis van een doorlopende leerlijn. Bewegen Samen Regelen is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik.

Een greep uit de functies

Raadplegen van activiteiten en lessen

Op het platform tref je een groot aantal activiteiten aan die zijn opgezet volgens een leerlijn en zowel digitaal als op papier gebruikt kunnen worden. Het aanbod bestaat uit de methodes Bewegen in het Basisonderwijs met geïntegreerd het passend onderwijs, BSO in Beweging, Spelen Samen Regelen en de sportkennismakingslessen. Voor € 100,00 per jaar (ex. BTW) krijg je toegang tot al deze activiteiten. Is je gemeente ook aangesloten bij Bewegen Samen Regelen? Dan krijg je digitaal ook toegang tot het aanbod ontwikkeld door jouw gemeente.

Zelf ontwikkelen

Nog niet genoeg activiteiten tot je beschikking? Gebruik dan de ontwikkeltool van Bewegen Samen Regelen en ontwerp je eigen activiteiten en lessen. Bij het ontwikkelen van je eigen activiteiten maak je gebruik van het stramien van Bewegen Samen Regelen. Ook de zaalindeling maak je snel en eenvoudig met onze ontwikkeltool.

Een jaarplanning inrichten

Zowel de activiteiten en lessen van Bewegen Samen Regelen als je eigen ontwikkelde activiteiten kunnen in een jaarplanning voor het bewegingsonderwijs geplaatst worden. De jaarplanning kan helpen om de lessen met activiteiten, maar ook schoolsportdagen, voor het gehele jaar inzichtelijk te maken.