Het vernieuwde portaal is gelanceerd!

Geupload bestand

Hét interactieve platform voor beweeg-, sport- en spelactiviteiten is geheel vernieuwd. Het portaal beschikt, naast een nieuwe vormgeving, over nieuwe functionaliteiten,  zoals het kunnen opstellen van een jaarplanning en een nog gebruikersvriendelijker omgeving om je eigen activiteiten en lessen te ontwikkelen. Ben je als gemeente of organisatie aangesloten bij Bewegen Samen Regelen? Dan kun je dit aanbod niet alleen delen met de aangesloten scholen, maar nu ook met andere gemeenten en organisaties.

Ook is het platform nu in de gymzaal of op het speelplein te raadplegen via de smartphone of tablet. De leskaarten kunnen uiteraard ook nog steeds worden geprint. Verder krijg je nu, naast Bewegen in het Basisonderwijs, Spelen Samen Regelen en de sportkennismakingslessen, ook digitaal toegang tot de methode BSO in Beweging. En om het complete aanbod aan beweeg-, sport- en spelactiviteiten nóg overzichtelijker te maken, heeft de portal een nieuwe zoekfunctie gekregen die werkt met filters. 

Mochten er vragen zijn over het vernieuwde portaal of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je gemeente, sportbedrijf, basisschool, buitenschoolse opvang of opleiding? Vraag hier een demo-account aan. Uiteraard kan er ook contact worden opgenomen via tel.: 0570-502160 of per mail: info@bewegensamenregelen.nl.