Dé inspiratieomgeving is live!

Geupload bestand

Om het nieuwe jaar goed in te luiden lanceren wij onze inspiratieomgeving. Of je nu op zoek bent naar een beweeg-, sport- of spelactiviteit, je kan hiervoor terecht op dé inspiratieomgeving. Je kunt ook jouw activiteiten op dit platform met anderen delen.

Laat je inspireren
Laat je op onze nieuwe omgeving inspireren door een diversiteit aan beweeg-, sport- en spelactiviteiten beschikbaar gesteld door enkele vooraanstaande partners. Bekijk de innovatieve activiteiten van MobieZ of laat je verassen door de activiteiten van de vakleerkrachten van gemeente ‘s-Hertogenbosch en Sportbedrijf Deventer. Handige leskaarten met activiteiten voor mensen met een beperking zijn beschikbaar gesteld door Special Heroes. Ook een aantal sportbonden delen er hun sportkennismakingslessen.
Al deze organisaties bundelen hun kennis op de inspiratieomgeving van Bewegen Samen Regelen.

Inspireer anderen
Op dé inspiratieomgeving voor beweeg-, sport- en spelactiviteiten deel je ook eenvoudig jouw kennis en ervaring. Plaats je eigen activiteiten op de omgeving en deel deze met collega (vak)leerkrachten, buurtsportcoaches en sportstudenten. Upload eenvoudig je activiteit en het beeldmateriaal via het digitale platform. Zo is al het aanbod op één omgeving beschikbaar!

Het platform is vrij toegankelijk, deel de website dus met je collega’s en inspireer elkaar. Vergeet niet om regelmatig terug te keren want het aanbod blijft groeien.

Bekijk de inspiratieomgeving via:
https://inspiratie.bewegensamenregelen.nl/