Voorbereidingen schooljaar 2021-2022

Geupload bestand

De voorbereidingen van het nieuwe schooljaar zijn al in volle gang. Als basisschool nog op zoek naar een nieuwe methode voor het bewegingsonderwijs? Bewegen in het Basisonderwijs is zo geschreven dat op eenvoudige wijze leerlingen in kleine groepen gymles kan worden gegeven. Hierdoor is er een gevarieerd en intensief aanbod per les en een hoge effectieve leertijd. Bovendien leren de kinderen beter met elkaar samenwerken dan in een grote groep.

De methode is digitaal beschikbaar, maar uiteraard ook in mappen verkrijgbaar. Nieuwsgierig geworden? Vraag gerust een zichtzending aan op onze website, de zichtzending bestaat uit een zichtmap en demo account.

Heb je al een account die toegang geeft tot de digitale omgeving van Bewegen Samen Regelen? Ga dan alvast aan de slag met de jaarplanning voor schooljaar 2021-2022. Met de jaarplanning zijn de gymlessen, schoolsportdagen of de Koningsspelen al ruim van tevoren in te roosteren. 

Zelf zijn wij ook al bezig met de voorbereidingen voor volgend schooljaar. Op dit moment werken wij aan een update aan ons digitale platform. Voor de start van het nieuwe schooljaar zal deze update zijn afgerond. Meer informatie hierover volgt.