Bewegen Samen Regelen is vernieuwd!

Geupload bestand

Een nieuw jaar een frisse start, dat geldt ook voor Bewegen Samen Regelen. Ons digitale platform is namelijk vernieuwd.

Ontwikkelomgeving raadplegen op mobiele device
Het is vanaf nu mogelijk om de ontwikkelomgeving te raadplegen op je mobiele telefoon, zo heb je in de gymzaal en het schoolplein toegang tot al je activiteiten.

Nieuwe mogelijkheden binnen de jaarplanning
Binnen de jaarplanning is het nu mogelijk geworden om je geplande lessen te verschuiven. Verschuif eenvoudig de lessen binnen een week of verschuif de les naar een andere week.

Plattegrondtool, volledig vernieuwd
De plattegrondtool is volledig vernieuwd, naast een volledig nieuwe vormgeving zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Al jouw huidige plattegronden zijn overgezet naar de nieuwe tool. Met de nieuwe tool maak je eenvoudig je eigen achtergrond en kun je door middel van lijnen en pijlen een looprichting of afbakeningen plaatsen.

Studentenomgeving
Ook de studentenomgeving is vernieuwd. Naast de bovengenoemde mogelijkheden kunnen docenten nu ook bepalen met welke groepsinstellingen ze een activiteit willen maken. Zo kun je als docent het goede voorbeeld aan je studenten geven.

Vragen of interesse?
Heb je vragen naar aanleiding van de update of heb je andere vragen over Bewegen Samen Regelen, mail dan naar info@bewegensamenregelen.nl. Nog geen abonnement op Bewegen Samen Regelen maar wel nieuwschierig geworden naar de vernieuwde mogelijkheden, vraag dan een demo account aan op onze website.